Værksted og Booking

Billede

Græsted Autocenter ApS, CarPeople Græsted vil være et godt valg for dig og din bil

Vi er et erfarent autohus, som klarer opgaver for både private og erhverv. Vi servicerer, klargør og vedligeholder din bil samt udfører forsikringsarbejde. Og hvis den gamle bil ikke længere opfylder dit behov, hjælper vi med at finde en ny bil.

Vi sætter en ære i vores kunders tilfredshed. Derfor er vores service i top - uanset dit behov. Vi udfører kvalitetsarbejde på din bil.

Du bliver holdt opdateret fra værkstedet, så du ved, hvad vi laver og hvad det koster. Det giver tryghed for dig, når du overlader din bil til os.

Kan vi hjælpe med noget eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på 4839 2666. Du kan også booke tid online herunder.

Græsted Autocenter ApS har eksistereret siden 1990.

Vi er et familiedrevet autohus. Det er Charlotte og Henrik Christensen, der ejer og driver forretningen, og næste generation, Joachim, står for salg og værksted sammen med mekaniker Tomas, som er udlært her og har været en del af familien i 20 år.

Vores mange år i branchen har givet os den erfaring, der skal til for at løse alle typer opgaver inden for service, reparation, forsikringsarbejde og salg af biler.

Vore værkstedsydelser

En del af lokalsamfundet

Her hos Græsted Autocenter ApS CarPeople Græsted går vi op i vores kunder og deres tilfredshed. Vi har lange relationer til langt de fleste af vores kunder, og da vi alle bor i lokalområdet, har vi jo fået opbygget en gensidig loyalitet.

Uanset dit behov kan du være sikker på, at vi løser din udfordring fornuftigt og effektivt. Vi lytter til dig og byder ind, hvis der er noget, du skal være særligt opmærksom på. Vi er ærlige og hjælpsomme og går op i vores faglige vejledning.

Det kan vi hjælpe med

  • Få tilbud på en eller flere reparationer
  • Få fikset et stenslag
  • Få bilens aircondition eller klimaanlæg serviceret
  • Få en god vejhjælpsaftale
  • Lej eller lease en bil
  • Få tjekket, skiftet eller opbevaret dæk
  • Hør om en fair forsikringsordning

Eller få hjælp til en af de mange andre opgaver, vi også løser. Vi kan lidt af det hele.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System