Sælg din bil til os

Tekst m/billede

Lad os hjælpe dig af med din bil

Vi køber biler til videresalg i vores egen butik, eller til export. 

Det kan være uoverskueligt at begive sig som bilsælger. For hvad skal man gøre, hvor skal man starte?

Bilsalgets FAQ:

  • Er køber troværdig 
  • Hvor får jeg den bedste pris
  • Hvad med garanti/reklamationsret når jeg sælger
  • Hvordan indfries bilens restgæld
  • Afmeldelse / omregistrering af bilen

Når du sælger din bil til os, betyder det for dig som privat sælger, at alt omkring bilens vurdering, indfrielse af evt. restgæld, ting som bilen kunne fejle og som skal udbedres, "hænger" på vores skuldre.  Når vi køber din bil, sørger vi nemlig for alting.

Processen er hurtig og ligetil.

Du skal blot udfylde skemaet herunder, med en grundig beskrivelse af din bil, oplyse evt. fejl, mangler, buler, ridser stenslag osv. Dette bruges til at lave en nøjagtig og seriøs pris på din bil.  HUSK!  Det er altid et stort plus at sende billeder af bilen, dette kan gøres på jb@gacmotor.dk

Vi søger primært biler fra årgang 2012 og fremefter med max 100.000 km. Dette betyder ikke, at vi ikke kan være interesseret i din bil, udfyld blot formularen og vi kontakter dig.

Export - en gevinst for din gamle bil

Fordelen ved export er, at vi kan få mere ud af din gamle bil, når vi sælger den til vores udlanske opkøbere.   Og samtidig hiver vi afgift retur på din bil. 

Dette kommer selvfølgelig dig som sælger tilgode.

Typisk kan vi tilbyde kr. 3.000,- / 7.000,- mere for din bil, end man normalt ville få. Nogle biler kan der være større gevinst i.

Export er godt fordi det handler om biler fra årgang 2005 og frem, med høje kilometer.  Biler ældre end årgang 2005 kan også være interessant.

Det er nemt for dig at sælge din bil til os, for vi giver en pris og køber den kontant med det samme.  Hurtigt og enkelt.

Kontakt os endelig, hvis du har en bil du mener ville være god at sælge til export - Vi er ikke kritiske kun realistiske :)

Udfyld formularen herunder for at kontakte os vedr. evt. bilsalg
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System