Nem og hurtig finansiering

Tekst m/billede

Køb uden udbetaling

85% af vores kunder, er interesseret i, at høre om fordelene ved en finansiering hos os? Når du køber en bil hos os, har du mulighed for at vælge finansiering helt uden udbetaling.

Fordele for dig som kunde

 Vi er specialuddannet som salgskonsulenter. Sammen gennemgår vi finansieringsmulighederne med dig og sammen finder vi den bedste løsning for dig. Det er nemt, hurtigt, fleksibelt og langt billigere end du tror!

  • Lån på under 5 minutter - og afslut handlen med det samme
  • Bevar dine lånemulighederne i banken - banken (bør) bruges til andre formål end bilfinansiering
  • Vælg mellem fast og variabel rente - bankerne tilbyder typisk ikke fast rente
  • Konkurrencedygtig finansiering
  • Fleksibel finansiering - finansieringen tilpasses dine behov og ønsker

Brug skrotpræmien som udbetaling

Vi tilbyder alle vore kunder der køber en nyere brugt bil, mindst kr. 15.000,- i skrotpræmie for den gamle bil, hvis den nye bil, bliver finansieret igennem os. Bilens stand er ligegyldigt, men skal være indregistreret i Danmark og have nummerplader på.

For de fleste af os, er det mest væsentlige ved et bilkøb udbetalingen. Hvad skal vi af med i udbetaling, for at kunne skifte bil. Skrotpræmien på kr. 15.000,- indgår som en del af udbetalingen, er et tilbud som de fleste sætter pris på. Det indebærer jo, at det er ganske få penge som skal betales her og nu ved bilskift.

Ved køb af brugt bil hos os, er udbetalingen minimum kr. 20.000,- eller 20%. Køber du eksempelvis en bil til en samlet pris af kr. 100.000,- vil udbetalingen således være kr. 20.000,-. Dermed skal der kun betales kontant kr. 5.000,- og de kr. 20.000,- i udbetaling er dermed hjemme. Det er da til at have med at gøre. Så hvorfor vente.

Din nye bil er lige her.

SAFE forsikring - lån uden bekymringer

Du kan vælge at oprette en SAFE forsikring sammen med dit lån fra Santander. Med SAFE forsikring betaler du af på lånet, selvom du er blevet arbejdsløs eller er sygemeldt, som følge af ulykke eller sygdom.Det betyder, at du kan være tryg ved at dit lån bliver betalt, hvis nu det uheldige skulle ske.

Hvis du kommer ud for en skade, vil forsikringen dække din månedlige låneydelse inkl. renter, i op til et år ad gangen. Derudover vil forsikringen indfri lånet i tilfælde af dødsfald (max kr. 750.000).

Erhverv

Har du brug for en firmabil eller flere til din virksomhed, kan vi også være til rådighed for fordelagtige løsninger indenfor både bilfinansiering og leasing via vores samarbejdes partnere. Både hvad angår køb og rådgivning omkring finansiering.

Finansieringspartnere

Santander
acceptauto
Ressurce bank
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System